P1070900
Did you notice, what that psychologist Billy Bouwmans wrote about Jacques Jambon? said Jack Spank to Jack Spam. No, what, said Spam, but it is much better that we continue our conversation in Dutch, special request by the CEO of proeflokaal Hooghoudt, who wants to use our conversation as a report aubout the latest Summerchessedition.

IMG 20190828 204017
De zichzelf gedragsbioloog noemende Bouwmans beweert dus, dat de vele pseudoniemen van Jacques Jambon duiden op een MPD (Mutiple Personality Disorder) dan wel een narcistisch persoonlijkheidsstoornis. Nu heeft een narcist een pervasief patroon van grandiositeit en een gebrek aan empathie, maar die Jambon ging mat in 1 tegen Tonnie Turbo, als dat niet empathisch is??

1 echo and narcissus john william waterhouseUit het schilderij van William Waterhouse: Narcissus and Echo kun je bovendien afleiden, dat de narcist alleen belangstelling heeft voor zijn eigen superioriteit en en geen enkele voor dames, zal ik eens even voorlezen wat Jambon laatst over de deelnemende dames schreef: Zo troffen wij de muze van voorheen de frontman van de Velvet Underground.....

the velvet underground the velvet underground and nico back
Dat zou die barman Constantin Lagneau ook eens moeten draaien, viel Spank Spam in de rede, de Velvet Underground ipv die teringherriemix. Nou ja, toegegeven, hij tracteert die bejaarde kaarters nog wel eens op Johnnie Cash in Folsom Prison en dat ie tijdens Bommen Berend, oftewel de dag van de laatste rondes op zijn vrije avond besloot toch achter de bar te staan, om de CEO de gelegenheid te geven ook eens een potje te spelen..., gesteld moet worden, dat hij probeert  zijn leven te beteren.

IMG 20190828 205026
Simon got lost in the forrest

Wel beschouwd alleen maar bijzaken, mopperde Spank nog even door, wie heeft het toernooi nou eigenlijk gewonnen, die Franse GM Serge Serieux zeker??

P1070850
Bij het horen van die naam werd Jambon witheet: Daar noem je nou iemand met een opgeblazen gevoel van eigen belangrijkheid, laatst vroeg hij mij of ik de lagere school wel had afgemaakt, beschouwt mijn blog blijkbaar als onsamenhangend gewauwel , ja deze grote meneer meent dat oordeel te kunnen vellen, omdat hij ooit eens een college Nederlands heeft gevolgd. Beschouwt zichzelf tevens als the greatest womanizer of all time, vindt het belangrijker met een dame op het terras te zitten pimpelen.

67095809 1007488272928196 7993284272179904512 n
Dat lijkt mij ook wel wat trouwens, die dame, en dan die muts, waar hij in Belgrado tegen speelde ook wel, maar wordt nou niet eens tijd om het toernooiverloop onde de loupe te nemen?? Hoe heet de winnaar van de vorige editie ook alweer? Oh ja Lejeune, heeft ie er nog wat van gebakken??

Schermafbeelding 2019 08 31 om 13.56.29
Even naar de stand kijken, nou niet al teveel zo te zien, heeft zich door het nichtje van scheidsrechtersbaas Collina op laten brengen en toen hij tegen ene Jacques le Comte een loper voor stond, gaf ie een toren weg. En Serge dan, oh die had ook nog een klusje in Bratislava, ja als je een paar ronden verstek moet laten gaan, hetgeen ook geldt voor diverse hunebedbouwers en andere kanonnen, dan doe je eigenlijk niet meer mee voor de hoofdprijs, aldus kan je wel stellen, dat het  voor IM Ed niet al te moeilijk was, er een complete one-man-show van te maken.

P1070891
Niet leuk om de prestatie van Edje te kleineren, onderbrak Spam hem, ik snap het wel, je bent natuurlijk poepflauw, dat je niet met je zweepje los kunt gaan op die terrasbabe, ik vind het beter om een partij van hem te publiceren. Salibegovich-Doller Zomerschaak 2019 Groningen

IMG 20190828 204034
IM Ed-Peter Fonda

Die zou ik dan maar even naspelen, misschien dat je er nog wat van opsteekt, heel wat nuttiger dan steeds maar weer proberen door sneren uit te delen je gram te halen..

Toen begon Spam verongelijkt te kijken en zei: Nou, dat doe jij dan maar,dat geslijm van jou ook altijd, ik ga me lekker aan Jack Daniels te buiten, dat is een Jack, waar je echt wat aan hebt en dat kan van jou niet gezegd worden.

P1070897 kopie
Maar Spam luisterde al niet meer, hij was de eindstand aan het doornemen, de nummers 2 en 3 verdienden immers ook een eervolle vermelding. Evenals beste vrouw Monique Modderpoel

P1070893
en dagwinnaar Eric Jansen.

IMG 20190829 004347
Baldwin Hightee-Eric Handsome

Marco Peacock, winnaar van de 2016&2017 edition, werd ditmaal 2e en Lejeune zowaar nog 3e.

P1070902
Op naar de 2020 editie!!