Het eerste team van de Groninger Combinatie haalde donderdagavond op overtuigende wijze de NOSBO titel binnen. Nummer drie Assen werd met 6-2 opzij geschoven. Toch was er vooraf nog wel enige nervositeit, want door de forse overwinning van SISSA op Lewenborg de week ervoor, moest er wel minstens gelijkgespeeld worden. Tegenstander Assen was juist door die overwinning van SISSA kansloos geworden voor de titel, zelfs bij een maximale overwinning. Na de vroege 1-0 leek het door een overwinning van Geon Knol nog even weer spannend te worden, maar de stellingen op de andere borden voorspelden iets anders en zo tegen kwart voor elf werd het beslissende vierde punt binnengehaald door de Groningers.
De zestallencompetitie werd overtuigend gewonnen door Middelstum en de viertallenkampioen werd Roden II.
De reguliere competitie is nu ten einde, rest alleen nog de bekerfinale-avond. Op vrijdag 7 juni treffen de zes overgebleven elkaar in Leek, waar de thuisclub in de finale tot 1900 speelt tegen titelverdediger SISSA, dat vorig jaar ESG versloeg.
Ook de beide andere titelhouders komen naar Leek. In de Open beker een herhaling van de finale van vorig jaar, toen Assen de finale won van de Groninger Combinatie en ook in de 1650 beker een herhaling van vorig seizoen. Kan Bedum het beter doen dan de 0-4 van toen tegen de Groninger Combinatie?