Gisteren zijn in een aantal grote gemeentes binnen het NOSBO gebied de Basisschoolkampioenschappen gespeeld. Op deze site verscheen vandaag al een kort verslag met verdere linkjes van het BSK Haren (en eerder al van dat van Hoogeveen). 

BSK Gron 2020
Schrijver dezes kwam aan het eind van de middag een kijkje nemen in het Dok te Lewenborg en was getuige hoe in een gezellige entourage en bomvolle zaal een vlekkeloos verlopend toernooi ten einde liep. Een verslag van de spreekstalmeester himself en uitslagen zijn inmiddels te vinden op site van van de Groninger Combinatie , een van de vier cluborganisatoren van het festijn.

Ook in het Drentse schaakcentrum Assen kwamen de schoolkinderen in grote getale opdagen. Een snel gepubliceerd verslag inclusief uitslagen is hier te vinden.

Jeugdschaakclub SC de Paardensprong maakt op de clubsite trots melding van de opvallende successen die hun leden op de verschillende toernooien boekten. En ook op de Staunton site is inmiddels een lezenswaardig artikel te vinden.

Nieuw binnengekomen verslagen/uitslagen voorronden basisscholen:
BSK Westerkwartier
BSK Emmen


Is uw schoolschaaktoernooi nog niet genoemd op deze site? Schrijf en publiceer hier zelf een bericht of laat het ons weten!