In samenwerking met de FSB en Nosbo verzorgt Chessity op zondag 29 november aanstaande een uitgebreide presentatie en demonstratie van het Chessity schaaktraingsprogramma. Chessity is een online leermethode van schaken die gebruik maakt van gaming principes bij het leren. De methode is vrijwel taalloos, platform onafhankelijk en past zich aan het niveau van de speler aan.

Chessity wordt op dit moment samen met de schaakbond zeer succesvol gebruikt om op basisscholen schaakles te geven. De afgelopen maanden heeft dat de schaakbond een ongekend aantal nieuwe schoolschaakleden opgeleverd.  Ook zijn er inmiddels diverse verenigingen die Chessity inzetten bij het trainen van de jeugd- en ander leden.

Op sommige plekken in Nederland (van Hengelo tot Vlissingen) ontstaan hele kernen van scholen die actief met Chessity in de weer zijn.

Graag willen wij in detail uitleg geven over de mogelijkheden van het programma zowel voor schoolschaken als voor verenigings- en individueel gebruik. Er wordt een algemene presentatie van het programma gegeven en er wordt uitgebreid de mogelijkheid geboden om zelf alle onderdelen van het programma te zien en te testen.

Door wie : Regobert Eijkelkamp (de meest ervaren en succesvolle Chessity trainer) Marcel Pruijt (mede-eigenaar van het programma)

Voor wie : Jeugdschaakleiders en overig ge├»nteresseerde leden van FSB en Nosbo

Locatie : Van der Valk Hotel Drachten (Lavendelheide 4)

Datum : zondag 29 november

Tijdstip : 13.30 - 16.30

Graag aanmelden bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info : 050 - 589 34 23 / 06 22417446