In de NOSBO-blog werden afgelopen week de prachtige prestaties van Carlijn Hagen op het NK-C in Almelo bijgehouden. Ook haar dorpsgenoten in Schiermonnikoog volgden de updates dagelijks en toen ze op de slotdag lazen dat Carlijn "ongetwijfeld met alle egards onthaald zal worden als ze weer terugkeert in haar woonplaats Schiermonnikoog" besloten ze daar geen half werk van te maken.

Een heus welkomstcomité stond Carlijn zondag op te wachten, inclusief burgemeester Ineke van Gent en kinderburgemeester Annelie Visser. Op het filmpje hieronder kun je zien hoe dat in zijn werk ging.

Of dat allemaal nog niet genoeg was, werd het vandaag nog bijzonderder. De koning en koningin waren op werkbezoek op Schiermonnikoog en maakten van de gelegenheid gebruik om Carlijn persoonlijk te feliciteren met haar prestaties. Dat kan toch niet mooier?

NK ABC Almelo 2023 Koning Willem Alexander feliciteert Carlijn Hagen op SchiermonnikoogFelicitaties van de koning voor Carlijn Hagen!


NK ABC Almelo 2023 Filmpje YouTube ontvangst Carlijn Hagen op SchiermonnikoogKlik hierboven om te zien hoe Carlijn zondag op Schiermonnikoog werd onthaald


NK ABC Almelo 2023 Carlijn met de burgemeestersCarlijn (l) met burgemeester Ineke van Gent en kinderburgemeester Annelie Visser (foto fam. Hagen)


Verslag NK-ABC Almelo

Verslag Paardensprong