In tegenspraak tot wat onze voorzitter op deze site zegt, zal het eerste kampioensteam binnen het Nosbo gebied bij de jeugd zijn. Vanavond is de finale van de Noordelijke Jeugd Competitie (NJC). Zoals gezegd gaat het om het kampioensteam, want de club is al bekend. SC Haren heeft de NJC dit jaar gedomineerd en de twee teams van de club strijden om de eer wie dit jaar de NJC gaat winnen. Zal het opnieuw het eerste team van Haren zijn? Of het tweede? De finale vindt plaats in het Nescio Hotel in Haren. Een ieder is welkom om te kijken.
De wedstrijd om de derde plaats gaat tussen MSV en het verrassend sterke Paardensprong. Meppel heeft dit jaar de pech gehad om tegen alle sterke teams te moeten en zelfs twee keer tegen Haren 1 te hebben moeten spelen. Vandaar dit jaar geen finale, maar de strijd om plek 3.
Om de vijfde plaats spelen Leek en Staunton. Staunton wist vorige keer Ten Boer te verslaan, terwijl Leek na een 2-2 met snelschaken wist te winnen van Hoogeveen. Hoogeveen en Ten Boer spelen derhalve om de plekken 7 en 8.
De plaatsen 9 en 10 zullen bepaald worden in de wedstrijd tussen de Matadoren en Paardensprong 2. Van der Linde is als 11de geƫindigd.

Een ieder is vanavond welkom om de finale te zien.