Zaterdag 4 maart 2023 vond de Grand Prix van Emmen plaats. Nooit eerder deden aan dit GP zoveel spelers mee en nooit eerder zat een GP meer dan drie weken van te voren al helemaal vol.

Met dank aan Bastiaan van Os werden op deze pagina de uitslagen en standen live bijgehouden. Roelof Kroon hield een mooi liveblog bij van de spelers van SC Ten Boer.

De A-groep werd opnieuw een prooi voor Sono Folkers. Hij is daarmee in het GP-klassement nog weer wat verder uitgelopen op zijn concurrenten en voert de ranglijst aan met een comfortabele voorsprong van 8 punten op Dylan Roersma. Na hem volgen vier spelers die op minder dan 1 punt van elkaar staan: Hannah Urban, Bram ten Dam, Mart Veldhuis en Hendrik Heikamp. Op de 7e plek - die in het eindklassement ook nog recht geeft op een beker - vinden we Lieke Koolaard. Op 8 april gaan we verder met de GP Schaakwoude.

VERSLAG ORGANISATIE
UITSLAGEN EN EINDSTANDEN
LIVEBLOG TEN BOER


Deelnemers

Toernooiaankondiging

Dit toernooi telt mee voor het GP-klassement en voor de KNSB-jeugdrating.

GP Emmen 2023 speelzaal


Informatie voorafgaand aan het toernooi

Voor de deelnemers: meld je graag uiterlijk 12:45 uur bij de speelzaal om je te registreren en het inschrijfgeld (€ 5) te betalen. We vragen je vriendelijk om gepast te betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Speelzaal
ECA (Expertisecentrum Anderstaligen), Zuidlaarderbrink 4, Emmen

Let op: er zijn werkzaamheden op de N34. Houd rekening met een langere reistijd.

Belangrijk
Mocht je onverhoopt tóch niet kunnen komen, meld je dan af via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Doe dit alsjeblieft z.s.m., maar op zijn állerlaatst op zaterdagochtend om 9.00 uur. Dan kunnen we de indeling er nog op aanpassen.