Komende zaterdag hopen we veel jeugdschakers te mogen verwelkomen in Ten Boer. Het toernooi wordt gesponsord door vijf bedrijven, waardoor we iedereen na afloop een herinnering kunnen geven. Daarnaast verloten we onder de groepswinnaars en de goede oplossers van het toernooiprobleem twee spellen Castle Garden en is een derde spel als aanmoedigingsprijs ter beschikking gesteld.
Vanwege de grootte van het gebouw kunnen we niet meer dan 94 jeugdschakers ontvangen. Momenteel hebben we 91 inschrijvingen ontvangen. Na de 94ste inschrijving kun je nog wel op de reservelijst worden gezet. Voor de reservelijst hebben we een telefoonnummer nodig waarop we je uiterlijk tot zaterdag 11 uur kunnen bellen. Als er jeugdschakers zijn die zich afmelden, gaan we de jeugd op de reservelijst benaderen. Daarom het verzoek om bij ziekte of overmacht tijdig aan te geven dat je niet komt.
Voor opname op de reservelijst kun je een mail sturen naar het mailadres van de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van SC Ten Boer.
Tot zaterdag!
nieuwe flyer 2020 1