Het laatste Grand Prix-toernooi van seizoen 2023-2024 vindt plaats op zondag 9 juni 2024. Dit heet niet voor niets de GP-finale, want aan het eind van de prijsuitreiking zullen ook de bekers voor de top 10 van het GP-klassement uitgereikt worden.

Volg het live
De uitslagen van dit toernooi kunnen zondag via deze site live gevolgd worden. Ook zal er een livestream vanuit  de speelzaal zijn.

VOORLOPIGE GROEPSINDELING (*)
TOERNOOI-INFORMATIE

LIVEBLOG/LIVESTREAM

(*) De groepsindeling kan tot de start van het toernooi nog wijzigen.


LET OP:
1.
Kun je onverhoopt tóch niet meedoen, geef dit dan z.s.m. door aan Martijn Hardeman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Whatsapp: 06-179 179 81
Dan kunnen we hier mogelijk nog rekening mee houden bij de indeling.

2. Vanwege een triatlon is een deel van Hoogkerk (in elk geval komend vanaf de A7) op zondag 9 juni afgesloten, waardoor omgereden moet worden en extra (parkeer)drukte verwacht wordt. Ook is er We adviseren hier rekening mee te houden en op tijd te vertrekken.

3. In de naastgelegen sporthal van Hoogkerk vinden vandaag de Roemeense verkiezingen plaats. Hier zijn enkele parkeerplaatsen voor gereserveerd. Deze graag vrijlaten.


GP-klassement
De GP Bob Romijn heeft enkele verschuivingen in de top van het GP-klassement teweeggebracht. Zo heeft Vincent Greven (9) de top 10 weten binnen te dringen, ten koste van Hannah Urban (11) die niet meedeed in Haren. Ook haar tweelingbroer Tobias Urban (4) was daar niet van de partij en daalt dientengevolge een plekje. Bram Baarspul profiteert en staat nu derde. Ook Daniel Medendorp klimt een treetje hoger en staat nu in de top 5. Wat niet veranderd is, is de onbedreigde koppositie van Hendrik Heikamp die op weg is om het GP-klassement met een megavoorsprong op de rest te winnen.

Bij de GP-finale doet de top 14 van het GP-klassement mee en de spelers die nu net buiten de top 10 staan, zullen ongetwijfeld hun uiterste best doen om met een ultieme jump alsnog één van die unieke GP-klassementbekers te veroveren. Dat belooft een waanzinnig spannende finale.

Tussenstand GP-klassement vóór GP-finale

GP klassement 2023 2024 na GP Bob Romijn