De NOSBO is dit seizoen maar met één team vertegenwoordigd in Rosmalen bij de landelijke jeugdcompetities. Alleen een combinatieteam van Assen en Haren, spelend onder de naam van de eerste, doet mee aan het Meesterklasse D kampioenschap.
Na de eerste 3 ronden staat het team in de middenmoot, met 3 matchpunten en 5 bordpunten. Het viertal Jaël Wierenga, Lyne Brugging, Arjan Mulder en Matthijs Eikelaar begon met een 4-0 nederlaag tegen VAS 2. Hierna volgde een 2-2 gelijkspel tegen Pallas, waarbij Jaël en Lyne zorgden voor een vol bordpunt. Dat deden ze ook tegen MSV in de derde wedstrijd, maar doordat toen ook Matthijs won, werden de Meppelers met 3-1 verslagen in de strijd om het Drents kampioenschap. De komende maanden mag het team zich nog opmaken voor nog 2 zaterdagen Noord-Brabant.
Geen deelname in de Meesterklasse C en A, maar bij de laatste categorie spelen er wel 4 Noordelijke teams in de Promotieklasse Noord-Oost. Dat zijn 3 teams van Talententeam JSN en een team van Haren. Die klasse gaat binnenkort ook van start, met in eerste instantie de wedstrijden tegen een buurteam. In dit geval JSN 2-JSN 1 en JSN 3-Haren. Daarnaast volgen nog 3 zaterdagen in den lande.