Komende vrijdag 18 september gaat de NOSBO vergadering van 2020 plaatsvinden. Na het vervallen van de voorjaars-ALV de enige ALV van dit zo verwarrende schaakjaar.
Of komt er toch nog een extra ALV later dit jaar? Dat is heel goed mogelijk, want het bestuur is er tot nu toe niet in geslaagd om een opvolger te vinden voor voorzitter Roland Kroezen. Laatstgenoemde is aan het einde gekomen van zijn termijn en moet in 2020 aftreden. Omdat er nog geen opvolger is gevonden en het toch een vervelende tijd is om nu zonder een voorzitter te zitten als NOSBO heeft Kroezen aangeboden tot uiterlijk de maand december in functie actief te willen blijven. Hopelijk is er dan wel iemand gevonden die de functie wil overnemen. Dit natuurlijk wel met instemming van de vergadering.
Gelukkig is er wel een kandidaat gevonden om het bestuurslidmaatschap jeugdzaken over te nemen van de eerder dit jaar teruggetreden Ibo de Vries. Het gaat om Martijn Hardeman, het eerste lid van De Paardensprong in het NOSBO bestuur. Eerder dit jaar viel Hardeman op als succesvol organisator van de online NOSBO jeugdkampioenschappen.
Tijdens deze vergadering zal het jaarverslag 2019 van de penningmeester definitief worden vastgesteld evenals de begroting voor 2020.
Belangrijk punt zal ook zijn de competitie van het seizoen 2020-2021.
Graag wil het bestuur weten hoe de clubs de competitie van het komende seizoen zien?
- Bent U van plan deel te nemen met Uw club aan de NOSBO competitie?
- Kunt U 8tallen, 6tallen en/of 4tallen huisvesten binnen de door de KNSB voorgeschreven richtlijnen?
- Hoeveel teams denkt U in te schrijven namens Uw club?

Graag ontvangen we voor de ALV al mogelijke antwoorden van de clubs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De stukken van de ALV vindt U hier en het jaarverslag jeugd staat hier

Het bestuur vraagt om in het kader van de corona maatregelen dat elke club door maar 1 lid wordt vertegenwoordigd. Voor toehoorders is alleen plaats als er minder dan 30 mensen in de zaal aanwezig zijn.