We zoeken een nieuwe jeugdleider voor de NOSBO. Martijn Hardeman heeft deze functie bekleed sinds 2020, toen hij als bestuurslid jeugdzaken toetrad tot het NOSBO-bestuur.

Martijns termijn liep al in 2023 af, maar hij heeft seizoen 2023-2024 er nog aan vastgeplakt met het idee een opvolger te vinden, deze alvast in te werken en de eigen werkzaamheden af te bouwen. Aan het eind van dit seizoen – dat nog maar enkele maanden loopt – zit het er namelijk echt op. Dat betekent dat we met spoed op zoek zijn naar een enthousiaste opvolger, zodat diegene de komende periode alvast ingewerkt kan worden.

Wat houdt het in?
Als jeugdleider van de NOSBO maak je deel uit van het NOSBO-bestuur. Het is een vrijwilligersfunctie. De belangrijkste taken zijn de coördinatie van de jeugdtoernooien in het NOSBO-gebied, het (laten) organiseren van de NOSBO-jeugdkampioenschappen en het aanspreekpunt zijn voor het jeugdschaak in het Noorden.

Dat hoef je niet alleen te doen, binnen de NOSBO is een actieve en ervaren jeugdcommissie die gezamenlijk zorgt voor de organisatie van jeugdtoernooien. Bovendien blijft Martijn Hardeman de komende tijd op de achtergrond aanwezig voor ondersteuning. Het is ook zeker niet zo dat je de functie op dezelfde manier hoeft in te vullen zoals de afgelopen jaren gebeurde. Daarmee heb je invloed op de hoeveelheid tijd die je erin wilt/kunt steken.

Je hoeft geen schaker te zijn voor deze functie, zolang je maar affiniteit met jeugdschaak hebt. Verder zijn organisatorische en communicatieve vaardigheden een pre.

Lijkt het je wat?
Heb je interesse of wil je eerst meer weten? Neem contact op met Martijn Hardeman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-179 179 81.

Last but not least: het is ontzettend leuk en leerzaam om te doen! 😊

Update 11-3-2024:
Goed nieuws: we hebben inmiddels geschikte opvolgers gevonden! Daarover later meer.

Update 23-5-2024: Nieuwe NOSBO-jeugdleiders!


Schaakstukken copy