GP Buitenpost 2023

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 28 October 2023 00:00

TOERNOOIPAGINA

 

Schaakclub De Twee Kastelen te Buitenpost houdt op zaterdag 28 oktober 2023 een  jeugdtoernooi in de FSB/NOSBO Grand Prix cyclus seizoen 23-24.

Aankondiging en flyer vind je op deze site .
Het toernooi begint om 13.00 uur in ons thuishonk it Koartling aan de Schoolstraat. Adres en parkeergegevens staan op de flyer.

Je kunt je vanaf nu inschrijven en we adviseren je niet te lang te wachten. Er is een maximum van 70 deelnemers. Mocht je na aanmelding toch niet kunnen komen, meld dat dan tijdig (zie telefoonnummer van de wedstrijdleider op de flyer), dan kunnen we mogelijk een andere speler plaatsen.

Je kunt het inleggeld van 5 euro aan de zaal contant betalen. De zaal gaat om half één open. Pinnen kan niet. Inschrijven aan de zaal is niet mogelijk.
Inschrijven kan hier:

INSCHRIJFFORMULIER
DEELNEMERSLIJST

Let op: er is plek voor maximaal 70 spelers!

Er wordt gespeeld in groepen van 8 deelnemers, behoudens de A groep welke uit 6 zal bestaan. De laagste groep(-en) spelen zonder klok. Speeltempo 15 min per persoon per partij, de A groep heeft 20 min pppp. Er zijn drie prijsjes per groep.Algemene GP-informatie
Je speelt in een groep van 6 of 8 spelers die qua rating bij jou in de buurt zitten. Je speelt tegen iedereen uit je groep (dus 5 of 7 partijen). Voor de beste drie spelers per groep is een prijs. Je hoeft géén lid van een schaakclub te zijn om mee te kunnen doen met de GP.

Het resultaat van dit toernooi telt mee voor het gezamenlijke GP-klassement van de NOSBO/FSB en voor de KNSB-jeugdrating. De andere GP-toernooien vind je in de Agenda.

Terugblik GP Buitenpost 2022
 
 

Alle datums

  • zaterdag 28 October 2023 00:00