Jugendserie-schaaktoernooi Aurich (Dld.)

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 8 October 2022 10:45 - 17:00
Telefoon
Ronald van Nimwegen, 06-1003 9868
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Altijd al eens een toernooi in het buitenland willen spelen? Dit is je kans! De jeugdschakers uit Aurich komen regelmatig naar NOSBO-toernooien. Maar schaakclub Aurich organiseert zelf ook al jaren leuke jeugdtoernooien, waar ook altijd een Nederlandse delegatie naartoe gaat.

Informatie (Duits; zie hieronder voor Nederlandse vertaling)
INSCHRIJVEN (kan via dit formulier tot donderdag 6 oktober, 20:00 uur)
DEELNEMERSLIJST

Ouders kunnen meedoen aan het Veteranenturnier, Aurich verkennen of uiteraard als begeleider bij het toernooi blijven.

 

Jeugdserie in Aurich: Rapidschaaktoernooi voor kinderen en jongeren

Het organisatieteam van de jeugdserie nodigt u, in samenwerking met SC Aurich en de Finkenburgse School, uit voor het 241ste toernooi van de jeugdserie en het Oost-Fries jeugdkampioenschap.

Wanneer?

Zaterdag, 8 oktober 2022 vanaf 11 uur
Uiterlijk om 10:45 uur is persoonlijke aanmelding in de speelzaal verplicht! Dit geldt ook voor de vooraf geregistreerde spelers!

Waar?

Grundschule Finkenbergschule Aurich, Breslauer Straße 13, 26603 Aurich

Wie?

Open voor iedereen (clublidmaatschap is niet vereist)

Er zijn de volgende leeftijdsgroepen:

U8:   Geboren in 2014 en jonger

U10: Geboren in 2012 en jonger

U12: Geboren in 2010 en jonger

U14: Geboren in 2008 en jonger

Veteranentoernooi voor alle anderen (ook ouders, begeleiders en coaches...)

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen verdere groepen worden aangeboden

of kunnen groepen worden gecombineerd.

Speeltempo, aantal rondes:

7 ronden Zwitsers systeem met 20 minuten rapidschaakpartijen. Het toernooi is naar verwachting rond 17.00 uur afgelopen.

Klassement:

Het toernooi wordt geëvalueerd volgens de jeugdseriescore JWZ. Er zijn 10 bonuspunten voor deelname.

 

Het toernooi vindt plaats in het kader van de officiële Nedersaksische jeugdkampioenschappen rapidschaken 2022. Het resultaat wordt opgenomen in het klassement.

Het toernooi vindt plaats in het kader van de officiële Bremer jeugdkampioenschappen rapidschaken 2022. Het resultaat wordt opgenomen in het klassement.

Inschrijfgeld:

5 € voor voorinschrijving tot 6 oktober.

8 € voor late inschrijving of herinschrijving op de dag van het toernooi.

Prijzen:

De prijzen omvatten drie trofeeën voor winnaars per leeftijdsgroep en een speciale prijs voor het beste meisje. Er worden geen dubbele prijzen uitgereikt. Elke deelnemer ontvangt een certificaat. In het veteranentoernooi is er een prijs voor de eerste drie plaatsen.

Catering:

Kleine maaltijden en drankjes kunnen tegen een redelijke prijs worden gekocht in de speelzaal.

Aanmelding:

 

Uiterste inschrijfdatum: donderdag 6 oktober

Inschrijving met naam, geboortejaar en club is vereist voor donderdag 6 oktober! Idealiter gebeurt dit online via de ONLINE registratie van de Jeugd serie homepage. Let op: Spelers die zich dan nog niet hebben vooringeschreven, mogen niet aan het toernooi deelnemen als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voor late inschrijvingen of wijzigingen van inschrijvingen die op de dag van het toernooi plaatsvinden, wordt het inschrijfgeld verhoogd tot 8 €. U kunt zich dus het beste zo snel mogelijk inschrijven! Het maximum aantal deelnemers is 110.

Infos:

Meer informatie is te vinden op de toernooipagina https://www.Jugendserie.de of rechtstreeks op de Aurich-sectie op https://jugendserie.de/turnier/2022/10/08/Aurich

Contact:

René Martens, Mobil: 0178-3143685, E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OPmerking:

De organisator maakt tijdens het toernooi foto's van de spelers en eventuele begeleiders. Deze foto's kunnen achteraf gratis worden gebruikt voor persartikelen over het toernooi en voor verslagen op de homepage van de organisator. Door in de toernooizone te verblijven, stemmen de afgebeelde personen in met dit gebruik.

Het toernooi is tevens het Oost-Fries jeugdkampioenschap. Spelers van clubs uit het district Oost-Friesland betalen geen inschrijfgeld. De beste spelers met actieve speelrechten voor een Oost-Friese club krijgen de titel Oost-Fries Kampioen 2021/22. De titel voor de Oost-Fries Kampioen u16 en u18 wordt gespeeld in het veteranentoernooi.

Het op het moment van het toernooi geldende coronareglement is van toepassing. De organisator behoudt zich het recht voor mondkapjes verplicht te stellen in geval van een hoge besmettingsgraad.

 
 

Alle datums

  • zaterdag 8 October 2022 10:45 - 17:00