Lytje Willem's GP Schiermonnikoog

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 5 November 2022 12:00 - 17:30
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Banner schaaktoernooi Schier 2022


VERSLAG + UITSLAGENDe vijfde editie van Lytje Willem's Grand Prix-Jeugdschaaktoernooi!


- Op zaterdag 5 november 2022

- Van 12:30u - 17u, prijsuitreiking om 17u

- Leeftijd t/m 18 jaar

- Locatie van het toernooi: Hotel Van der Werff, Schiermonnikoog

- Aanmelden op de dag zelf vanaf 12u 

- Bootreis heen om 9:30u, terug om 19:30u 

- Deelname is gratis.

- Maximaal aantal deelnemers: 86; schrijf je dus snel in!

- Je speelt in een groep van 6 of 8 spelers die qua rating bij jou in de buurt zitten. Je speelt tegen iedereen uit je groep (dus 5 of 7 partijen). Voor de beste drie spelers per groep is een prijs. Je hoeft géén lid van een schaakclub te zijn om mee te kunnen doen met de GP.

- Het resultaat van dit toernooi telt mee voor het gezamenlijke GP-klassement van de NOSBO/FSB en voor de KNSB-jeugdrating. De andere GP-toernooien vind je in de Agenda.

Update: op 31-10-2022 is het maximaal aantal deelnemers (86) bereikt. Inschrijven kan alleen nog op de reservelijst.

INSCHRIJVEN
DEELNEMERS

 

Lytje Willem podium 2022c kopie

Ouder/kindtoernooi op zondag
Of maak er een weekendje weg van! Want op zondagochtend organiseren we net zoals de vorige editie een ouder/kindtoernooi. Neem jij het samen met een "oudje" op tegen een ander schaakduo?! Overnachten op Schier kan al voor € 15 via Eureca: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0519-531421

Vervoer
De boot naar Schiermonnikoog vertrekt uit de haven van Lauwersoog. De auto mag niet mee naar het eiland, parkeren kan bij de haven in een parkeergarage. Bootkaartjes zijn het beste vooraf te bestellen, via: https://wpd.nl/schiermonnikoog

Voor de Friese deelnemers heeft Lytje Willem een korting geregeld bij Arriva. Met de kortingscode "LWGPSS22" betaal je 7,50 euro voor een samenreis-ticket voor maximaal twee volwassen en drie kinderen. Deze buskaartjes zijn vanaf 31 oktober te bestellen via deze link: https://www.arriva.nl/eticket/g?ticket_type_id=582. Deze actie geldt voor alle reizigers naar Schiermonnikoog vanuit heel Friesland. 

Ook Arriva op Schiermonnikoog geeft een mooie korting! Alle deelnemers aan het schaaktoernooi (en hun aanhang) betalen bij de chauffeur een kinderkaartje à 2,55 euro voor een retour, ongeacht hun leeftijd. Meld daarvoor bij de chauffeur dat je voor het toernooi komt.

Meer informatie

INSCHRIJVEN
DEELNEMERS

 

GP Lytje Willem flyer 2022


 
 

Alle datums

  • zaterdag 5 November 2022 12:00 - 17:30