Grand Prix Hoogeveen 2019 (NOSBO)

Categorie
2 - Jeugd
Datum
zaterdag 19 October 2019 12:00 - 17:00
Locatie
Grandcafe Het Postkantoor - van Echtenstraat 35, Hoogeveen 
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een leuk begin van de herfstvakantie!

Het Grand Prix-toernooi Hoogeveen wordt dit jaar weer georganiseerd op de eerste speeldag van het internationale schaaktoernooi tijdens de herfstvakantie. Het is een samenwerking tussen Schaakclub Hoogeveen en het Hoogeveen Schaaktoernooi.

Voorafgaand aan het Grand Prix-toernooi is er om 9.30 uur een jeugd simultaan bij McDonald's Hoogeveen. Deze simultaan wordt dit jaar gegeven door Lucas van Foreest. Lucas is huidig wereldkampioen Blitz én huidig wereldkampioen Rapid in de categorie tot en met 18 jaar. Een geweldige kans dus om in een ontspannen sfeer en voor de fun eens tegen een wereldkampioen te schaken ;-)

Let op: er is plaats voor maximaal 40 kinderen, vol is vol. Dit is een apart evenement, opgeven hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de deelnemers staat na afloop een Happy Meal™ te wachten.

De prijsuitreiking van het Grand Prix-toernooi vindt plaats tijdens de officiële opening van het Hoogeveen Schaaktoernooi in Grand Café Het Postkantoor, onder toeziend oog van de aanwezige grootmeesters.

Locatie: Grand Café Het Postkantoor te Hoogeveen

Registratie: tussen 11.45 en 12.15 uur in Grand Café Het Postkantoor;

Indeling: vindt plaats op basis van laatst beschikbare KNSB rating (wanneer niet beschikbaar wordt plaatsing gedaan in overleg met jeugdleider).

Kosten: € 5,00 per speler

 
 

Alle datums

  • zaterdag 19 October 2019 12:00 - 17:00